Direct contact? | Bel: 0318 488502 | Mail: training@asphalia.nl

Zakelijke EHBO cursus binnen jou bedrijf

EBHO Training binnen jou bedrijf

EHBO op maat gemaakt en gegeven in jou bedrijf

Het is inmiddels alweer 15 jaar geleden dat wij begonnen met EHBO cursussen en aanverwanten. In die tijd hebben we heel veel cursussen gegeven en organisaties geadviseerd. Er zijn 2 frustraties over BHV en/of EHBO die telkens weer komen bovendrijven.
– No. 1 frustratie: dat je er niets aan zou hebben.
– No. 2 Irritatie: dat het een heleboel geld kost!
Beide punten hebben wij nu voor je opgelost door EHBO op een zeer innovatieve en unieke wijze te benaderen! Waardoor je een voordelig oplossing op maat krijgt en ook een goed getrainde handelingsvaardigheid hebt als het erop aankomt!


EHBO-OpdrachtEen EHBO cursus oftewel cursus Eerste Hulp bij jou op het bedrijf heeft veel voordelen. Zo maken wij de cursus passend na gelang de branche en worden bijvoorbeeld onderdelen als het behandelen van sportblessures of het verbinden van wonden extra uitgelicht. Elk bedrijf of organisatie heeft zijn specifieke wensen. Deze nemen we dan zoveel mogelijk mee in de training.
Deze cursus is veelzijdig en leert je hoe om te gaan met allerlei ongevallen van schaafwonden tot een hartstilstand. De reanimatie en het gebruik van een AED vormen ook een belangrijk onderdeel van deze cursus. Gedurende de cursus worden er verschillende praktijkopdrachten uitgevoerd.

Wil je het gebruik van een simulatie slachtoffer(s) (LOTUS) betrekken bij de cursus of theorie in de vorm van e-learning of boeken?

Wij hebben de oplossing die aansluit bij jou bedrijf…

Het grote voordeel wanneer wij de cursus bij jou op het bedrijf verzorgen is dat we de cursus precies zo kunnen inrichten dat het aansluit op de branche of lokatie waarin het bedrijf zich bevind. Jij bepaald samen met ons de kaders van de cursus en welk certificaat er bij aansluit; bijvoorbeeld: Oranje Kruis, Rode Kruis of Nikta. Maar je bepaald ook hoeveel mensen er deelnemen, vanaf 4 personen tot het gehele bedrijf. Deze cursus is ook beschikbaar in het Engels.
Tot slot bepalen we in samenspraak hoe lang de cursus gaat duren. Een cursus met 100 cursisten in 1 dag met circa 10 instructeurs is haalbaar gebleken, maar een meer afgeslankte cursus met bijvoorbeeld 4 cursisten in 1 dag met certificaat is ook heel goed denkbaar.


Wat behandelen we in de cursus

Op de zakelijke EHBO cursus zorgen we altijd voor een goede mix tussen theorie en praktijk en proberen we deze aan te sluiten op de behoefte van de klant. De praktijk focust zich vooral op Reanimatie, Gebruik van AED en Verband aanleggen terwijl de theoretische onderbouwing de breedte van EHBO onderbouwt.
Via de bijgevoegde link krijg je een volledig overzicht van de inhoud van de cursus. Ga naar de Cursus Inhoud


Specificaties:
EHBO incompany

materiaal
Materiaal naar keuze:
Sessie binnen bedrijf, in te richten naar wens
locatie
Lokatie
Theorie: Digitaal of met boek
Praktijk: Bij jou op het bedrijf of externe locatie
vorm
Vorm:
Theorie: boek of digitaal via internet
Praktijk: klassikaal met instructeur
tijd
Talen: Nederlands of Engels
taal
Tijdsduur:
Volledig naar wens in te vullen
vooropleiding
Vooropleiding:
niet noodzakelijk
diploma
Diploma:
Ja, Officieel Certificaat of Diploma met 1 jaar geldigheid
prijs
Prijs:
Vanaf: circa € 50,- per persoon.

Hoe gaan we precies te werk?

Groepsinstructie-praktijkOnderaan deze pagina kun je je aanmelden, na de aanmelding nemen wij contact met je op voor het plannen van een datum. Vervolgens stellen we samen vast wat de kaders en doelen zijn van de training en welke inhoud daar het beste op aansluit. Daaropvolgende verstrekken wij eventueel de inlog codes voor de online video-leeromgeving of worden de boeken verzorgd, zodat eventuele kennis al kan worden opgedaan. Tot slot gaan we over tot de praktijk sessie en krijg je een goed compleet verzorgde training.


Wat is jouw investering voor dit totaalpakket?

EHBO Incompany prijs
We werken met een all-in pakket met alles erop en eraan, dus geen verborgen kosten. Voor maximaal 16 deelnemers inclusief examen, certificaat, pasje, ontruimingskeurmerk en de cursus op jouw lokatie. Normaal kost het pakket € 1495,-, maar nu slechts € 750,-. Bij 16 deelnemers is dat dus € 46,88 per persoon.

 

    Vrijblijvend contact
Wil je een vrijblijvende prijsopgave of advies? Vul dan onderstaand formulier in!
Direct contact? Bel: 0318 488502, mail: training@asphalia.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.

 • Over ons

  Cursuseerstehulp.nl is een website van Asphalia training b.v. en gespecialiseerd in EHBO cursussen, Eerste hulp party's en EHBO video-leren.

  Asphalia training b.v. is een van de bedrijven van de Asphalia Safety Group.
 • Adresgegevens

  Hoofdkantoor:
  Da Vincilaan 37
  6716 WC EDE

  Telefoon: 0318 488502
  Telefax: 0318 488501
  Email: training@asphalia.nl
© 1998-2014 Asphalia training b.v. | Onderdeel van de Asphalia Safety Group                    Ontwikkeld door Profit Learning - Tel: 038 7507009