Direct contact? | Bel: 0318 488502 | Mail: training@asphalia.nl

EHBO herhaling

certificaat_eh

Verleng je EHBO certificaat tijdig

Ben je in het bezit van een geldig EHBO certificaat of een EHBO certificaat die niet langer is verlopen dan 3 maanden en u wenst uw certificaat te verlengen? Dan is deze cursus zeer geschikt voor jou.

Gedurende deze cursus worden alle basiselementen van de EHBO herhaald en is er ruimte om dieper op bepaalde onderwerpen in te gaan. Geen lange dag in een cursuslokaal om uw EHBO certificaat te verlengen, maar een ochtend zeer interactief herhalen met een kleine groep. We laten de groepen nooit te groot worden om er voor te kunnen zorgen dat alle cursisten de ruimte en tijd krijgen om de praktijk goed te oefenen en vragen te kunnen stellen. De theorie wordt afgesloten met een schriftelijk examen. Na het, met een voldoende, afronden van deze cursus ontvang je een nieuw EHBO certificaat die wederom een jaar geldig is.

Over de EHBO praktijk

Groep-reanimatieHet belangrijkste van de herhaling cursus is dat je de praktijk herhaalt door het te doen, dat vernieuwing van sommige elementen wordt geüpdate. De theorie kan prima via internet of boek, maar de vaardigheden kan je van uit de theorie nooit goed leren. In een halve dag trainen wij je op de praktische vaardigheden zoals bijvoorbeeld het aanleggen van een verband, de stabiele zijligging en reanimatie. Na het volgen van de praktijksessie en het goed uitvoeren van de verschillende EHBO handelingen, kunnen wij je certificeren voor onder ander het Rode Kruis, Nikta of het Oranje Kruis.
 

Specificaties:
EHBO herhaling

materiaal
Materiaal naar keuze:
Boek en/of Online video-leeromgeving
locatie
Lokatie:
Praktijk: bij jou thuis (eerste hulp party), Bij jou op het bedrijf (incompany) of op een van onze lokaties in: Leeuwarden, Zwolle, Amsterdam, Rotterdam, Ede, Utecht, Eindhoven, Tilburg. 
vorm
Vorm:
Online video-leeromgeving (e-learning) + Praktijksessie (zowel open inschrijving als incompany)
tijd
Talen:
Nederlands, Engels
taal
Tijdsduur:
Halve dag, of indien gewenst 1 dag
vooropleiding
Vooropleiding:
niet noodzakelijk
diploma
Diploma / Certificaat:
Nikta, Oranje Kruis, Rode Kruis, Asphalia.
prijs
Prijs:
Vanaf €45,78 per persoon inclusief certificaat (incompany/groeps vorm)
Individueel van af €87,- pp.

 

EHBO certificaat

Certificaat bhv

Na het succesvol volgen van de EHBO herhalingscursus ontvang je een certificaat dat 1 jaar geldig is. Dit certificaat is wettelijk erkend. Wil je een specifiek certificaat van Nikta, het Oranje Kruis of het Rode Kruis? Geef dit dan aan bij de bestelling, zodat we daar rekening mee kunnen houden.


 

Planning EHBO Herhaling (Halve dag)

Bekijk onze EHBO Planning betreffende de herhaling cursus EHBO in een halve dag. Voor andere vormen van een herhalingscursus, bijvoorbeeld de ‘1 daagse EHBO cursus’, dan raden we je aan contact op te nemen.
Met de knop hier onder krijg je het overzicht te zien!
Button-Planning

 


Meer informatie?

Je kan natuurlijk contact met ons opnemen, maar je kunt ook nog even een kijkje nemen op een van de pagina’s die ook als herhaling cursus aangeboden worden.


 

    Vrijblijvend contact
Heb je specifieke wensen of vragen? Laat het ons weten dan gaan we een passend antwoord of oplossing voor je zoeken!
Direct contact? Bel: 0318 488502, mail: training@asphalia.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.

 • Over ons

  Cursuseerstehulp.nl is een website van Asphalia training b.v. en gespecialiseerd in EHBO cursussen, Eerste hulp party's en EHBO video-leren.

  Asphalia training b.v. is een van de bedrijven van de Asphalia Safety Group.
 • Adresgegevens

  Hoofdkantoor:
  Da Vincilaan 37
  6716 WC EDE

  Telefoon: 0318 488502
  Telefax: 0318 488501
  Email: training@asphalia.nl
© 1998-2014 Asphalia training b.v. | Onderdeel van de Asphalia Safety Group                    Ontwikkeld door Profit Learning - Tel: 038 7507009