Asphalia Training b.v. | Telefoon: 0318 488502 | E-mail: training@asphalia.nl | www.cursusgasmeten.nl

Asphalia training partnerprogramma

 

Samenwerken zit in ons bloed. Daarom hebben wij voor al onze cursussen hele interessante partnerprogramma’s opgezet.

Elke vorm van samenwerking is bespreekbaar. 4 vormen zijn bewezen succesvol:

Affiliate partnerprogramma

affiliate

Een affiliate programma is een stuk techniek dat wij extern inkopen. Deze techniek kan precies zien via welke internetpagina of partner een bezoeker op onze website komt. Het enige wat jij hoeft te doen is mensen vanaf jouw website, socialmedia profiel of nieuwsbrief naar onze cursuspagina te verwijzen. Een bezoeker welke op onze website komt via een van jouw links wordt aan jou gekoppeld. Wanneer deze bezoeker vervolgens iets besteld, krijg jij tot 60% van onze opbrengst!

Uiteraard gaan wij je helpen om het maximale uit jouw promotie te halen. Want hoe meer verkopen er worden gerealiseerd via jou, hoe beter het voor ons beiden is.

Deze vorm van partnership is geschikt voor iedereen met een website, blog of nieuwsbrief  op het gebied van veiligheid, personeel of arbeidsomstandigheden.

Inschrijven op onze open inschrijvingen

Als opleider wil je natuurlijk dat de groepen vol zitten, dan behaal je het maximale resultaat. Dat geldt voor ons natuurlijk niet minder. Wat wij momenteel vaak zien is dat alle opleiders hun eigen groepen vormen, maar dat geen van deze groepen vol zit. Met andere woorden: er is voor niemand maximaal rendement! Wanneer jij op dit moment cursisten hebt, maar geen volle groep kan vormen, kun je deze cursisten inschrijven op onze groepen. Wij zullen jou vervolgens dusdanig betalen dat je er meer winst aan overhoud als wanneer je het zelf zou organiseren. Zonder dat je er rompslomp van hebt!

We kunnen dit zelfs zo inrichten dat wanneer de betreffende cursisten bij ons vervolgtrainingen volgen, jij hier automatisch je provisie over krijgt!

Cursus onder jouw label

Zowel de totale cursus als de leeromgeving kunnen wij onder jouw label leveren. Dus wanneer je interesse hebt om een van onze cursussen te geven, maar de kennis en de mensen ontbreken. Kunnen wij dit invullen onder jouw eigen label!

© Asphalia Training b.v. | Telefoon: 0318 488502 | Email: training@asphalia.nl | Kamer van Koophandel: 09199148